Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 στα Γιαννιτσά Πέλλας με σκοπό την αξιοποίηση των καρπών των καλλιεργειών της οικογένειας στην εύφορη γη της Μακεδονίας. Η αρχή έγινε με την καλλιέργεια δίκοκκου σιταριού Ζέας και την μεταποίηση του στο Αλέυρι, τις Χυλοπίτες, τον Γλυκό Τραχανά και το Κοφτό Μακαρονάκι. Τα 4 πρώτα προϊόντα παραγωγής μας που τόσο αγαπήθηκαν.

Λίγους μήνες αργότερα άρχισε η καλλιέργεια σουσαμιού και η μεταποίηση του στο Ταχίνι Ολικής Άλεσης. Η επαφή με τους ελαιούχους σπόρους μας οδήγησε στο Φυστικοβούτυρο , την Πάστα Φουντουκιού και την Πάστα Αμυγδάλου, τριών προϊόντων που κέρδισαν αμέσως ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με πίστη στην υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων της ελληνικής γης τα επόμενα χρόνια επεκτείναμε την καλλιεργητική μας δυναμική και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την εξεύρεση εξαιρετικής ποιότητας αγνών πρώτων υλών για τα προϊόντα μας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη.

Το ταξίδι συνεχίζεται…