Το Πευκόμελο Τροφός είναι προϊόν ορθής μελισσοκομικής πρακτικής.
Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση από βρέφη κάτω του ενός έτους.
Η κρυστάλλωση του μελιού είναι φυσικό φαινόμενο και δεν επηρεάζει τη θρεπτική και βιολογική του αξία. Για την αποκρυστάλλωσή του βάλτε το δοχείο σε χλιαρό νερό θερμοκρασίας 40°C και αναδεύστε αργά.
Δείτε πως να φτιάξετε σπιτικό παστέλι , Homemade Μπάρες με Ταχίνι και Μέλι και πολλές άλλες συνταγές !