Δείτε τη συνταγή για εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα του Γλυκού ,του Ξινού και του Vegan/Νηστίσιμου Τραχανά Ζέας !
ΥΛΙΚΑ
- 1 φλιτζάνι Τραχανά Ζέας Ολικής Άλεσης ΓΕΥΣΕΙΣ ΝΙΚΕΖΗ
- 5 φλιτζάνια νερό
- Αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας φρέσκο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Ρίχνουμε το νερό στην κατσαρόλα και αμέσως, ενώ το νερό είναι κρύο, ρίχνουμε και τον τραχανά
2) Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια σκάλα
3) Προσθέτουμε το αλάτι και το βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς, όσο το νερό βράζει
4) Σε 15 – 20 λεπτά ο τραχανάς χυλώνει και είναι έτοιμος !
Καλή όρεξη !