Healthy Merenda με Πάστα Φουντουκιού by Caterina Mavroudi

healthy merenda gefsis nikezi

Μία συνταγή της διαιτολόγου-διατροφολόγου Κατερίνας Μαυρουδή *

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε βρασμένο νερό για 10-15 λεπτά
  2. Τοποθετούμε τους χουρμάδες με το νερό στο μπλέντερ και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά στο μπλεντερ και ανακατεύουμε καλά
  4. Αποθηκεύουμε τη healthy merenda σε ένα βάζο και τη συντηρούμε στο ψυγείο για 1 εβδομάδα

Καλή όρεξη !!!

*Η Κατερίνα Μαυρουδή είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και Φαρμακοποιός. Σπούδασε Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο Πατρών και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Αναλαμβάνει πλήρη εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μέσω διαδικτυακών συνεδρίων. Στόχος της είναι να μας παροτρύνει να εντάσσουμε την υγιεινή διατροφή σε ένα πλαίσιο όχι καταναγκασμού αλλά ευχαρίστησης, στη ζωή μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια στο @dietpro_by_caterina

Xρησιμοποιούμε cookies για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου. Mε την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στη χρήση των cookies.