Vegan παγωτό 🍪 cookie dough

vegan pagoto gefsis nikezi

Vegan παγωτό 🍪 cookie dough χωρίς ζάχαρη, υγιεινό αλλά πεντανόστιμο, για απόλαυση χωρίς τύψεις !

Δοκιμάστε το με Πάστα Αμυγδάλου, Πάστα Φουντουκιού ή απαλό Φυστικοβούτυρο !

Μία συνταγή της διαιτολόγου-διατροφολόγου Κατερίνας Μαυρουδή *

ΥΛΙΚΑ

• 400 ml γάλα καρύδας ( σε κονσέρβα)
• 180 g Πάστα Αμυγδάλου
• 85 g σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι)
• 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
• 3-4 σπασμένα μπισκότα χωρίς ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1)Χτυπάμε πολύ καλά όλα τα συστατικά στο μπλέντερ εκτός από τα μπισκότα
2)Βάζουμε και τα μπισκότα και ρίχνουμε το μίγμα σε μια φόρμα μακρόστενη ( που την είχαμε αφήσει προηγουμένως στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά)
3)Βάζουμε στο ψυγείο και ανακατεύουμε κάθε 15 λεπτά (2-3 φορές)
4)Αφήνουμε το vegan παγωτό να παγώσει για τουλάχιστον 3 ώρες
5)Αφήνουμε εκτός ψυγείου για 20 λεπτά πριν το καταναλώσουμε

Καλή Απόλαυση !

*Η Κατερίνα Μαυρουδή είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και Φαρμακοποιός. Σπούδασε Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο Πατρών και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Αναλαμβάνει πλήρη εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μέσω διαδικτυακών συνεδρίων. Στόχος της είναι να μας παροτρύνει να εντάσσουμε την υγιεινή διατροφή σε ένα πλαίσιο όχι καταναγκασμού αλλά ευχαρίστησης, στη ζωή μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια στο @dietpro_by_caterina

Xρησιμοποιούμε cookies για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου. Mε την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στη χρήση των cookies.